Cui ne adresăm
Dorim să venim în întâmpinarea nevoii firmelor de a completa corect şi de a depune la termen declaraţia Intrastat. Acest lucru este, uneori, dificil de realizat, mai ales de firmele mici, care nu dispun de personal specializat în acest sens. Adesea, declaraţia este completată chiar de patronul firmei, care pierde în fiecare lună timp preţios ce ar putea fi folosit pentru dezvoltarea afacerii.
De aceea, ne adresăm în principal firmelor mici care au depăşit pragul valoric pe cel puţin unul dintre fluxuri (introducere/expediere) şi cărora le revine astfel obligaţia de a depune declaraţia Intrastat pentru fluxul respectiv.

Ce oferim
Vă oferim servicii de prelucrare informatică a datelor statistice, întocmire şi depunere a declaraţiilor Intrastat. Ne recomandă experienţa dobândită în cei 9 ani de când depunem declaraţii Intrastat în calitate de declarant terţă parte, precum şi de cei 10 ani în care am desfăşurat activitatea de comisionar vamal.

Tarife
Tarifele serviciilor oferite de noi sunt negociabile, în funcţie de volumul şi complexitatea datelor ce trebuie prelucrate lunar.
În măsura posibilităţilor, vom oferi gratuit consultanţă în domeniul Intrastat persoanelor care ne solicită acest lucru folosind formularul de contact.